URGENT

Roben material informàtic de l’Institut i apareix en una caseta del poble

Compartiu aquesta història

La Policia Local de Palafolls ha pogut recuperar divers material sostret fa uns dies del centre de secundària de Palafolls.

Segons expliquen fonts policials, fa dues setmanes uns desconeguts van entrar, de nit, a l’Institut de Palafolls d’on van poder endur-se diferents materials informàtics, com ara ordinadors portàtils i de sobretaula, una impressora, així com un gran altaveu portàtil.

La Policia va començar les investigacions que han acabat amb la localització de tot el material sostret uns dies més tard en una cabana del nostre municipi. El cos local de seguretat indica que segueix amb les investigacions per trobar als lladres que van poder accedir en aquest espai educatiu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics