URGENT

La Fundació del Molí obrirà un outlet de la marca Textura dedica a productes de la llar

Compartiu aquesta història

A mitjans de març la fundació palafollenca, que treballa per la inserció social i laboral de persones amb malaltia mental, obrirà una nova botiga outlet al nostre municipi. Serà una botiga de roba per a la llar de la coneguda empresa catalana Textura.

La previsió és que el 14 de març obri portes el nou establiment que estarà ubicat a l’avinguda Costa Brava, al costat d’altres botigues outlet de la Fundació.

Ho explica en Bernardo Muñoz, responsable de comunicació de la Fundació del Molí d’en Puigvert 

El projecte “Fora de Sèrie”, impulsat per la Fundació, va néixer fa més de 20 anys amb una primera botiga Massimo Dutti al carrer Major. Passats els anys, el projecte ja té 11 botigues outlet entre Palafolls, Blanes i Premià de Dalt que permeten donar feina a una setantena de persones amb malaltia mental. De fet aquest és la principal objectiu de la Fundació, oferir una sortida professional als seus usuaris. Muñoz explica que aquestes botigues són un punt d’atracció comercial que ara s’ampliarà amb la nova botiga.

Actualment la Fundació té les botigues de Massimo Dutti, Yerse, Fora de sèrie d’home i de dona, el Bershka, Lola Casademunt  o l’Oysho a Palafolls, a la que se sumarà Textura en breu. Muñoz, però anuncia una sorpresa en breu especialment benvinguda pels clients masculins:

De moment no ha volgut donar més detalls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics