Aquest carnaval torna la xocolatada en benefici dels infants amb càncer

Compartiu aquesta història

Les AMPAs de Palafolls, en col·laboració amb diferents comerços, com forns de pa, cafeteries i botigues, organitzen per cinquè any consecutiu una xocolatada de cara a la celebració de la tradicional festa del Carnaval. Es tracta d’una activitat de caràcter solidari, que es farà tot just aquest divendres dia 9 de febrer i que es desenvolupa amb aquest format benèfic des de fa cinc anys consecutius a Palafolls. 

Com és habitual, la jornada festiva comptarà amb una recaptació de diners entre els assistents. Al final de l’acte, els donatius que se n’obtinguin es destinaran a la investigació, diagnòstic i tractament del càncer infantil. En concret, a aquells projectes que es desenvolupen a l’Hospital Infantil Sant Joan de Déu. Tothom qui vulgui podrà gaudir aquest divendres, a partir de les 16:30h de la xocolatada al Fòrum Palatiolo a canvi d’un donatiu de 2’50€.  En aquest sentit, l’any passat, la xocolatada solidària va recaptar més de 1.165€ per a la lluita contra el càncer. 

La festa del Carnaval a Palafolls oferirà activitats paral·leles per acompanyar la xocolatada. N’és un exemple el carnaval organitzat pels joves de Can Batlle al Teatre de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.