URGENT

Ja es pot estacionar al nou aparcament del camp de futbol

Compartiu aquesta història

Feia setmanes que estava finalitzat, però no ha estat fins fa uns dies que s’han retirat les tanques que barraven l’accés al nou aparcament del camp de futbol de Palafolls. 

Aquest espai, amb un centenar de places d’estacionament en bateria, ha de permetre descongestionar els problemes d’estacionament del barri de Santa Maria. 

Aquesta nova bossa d’estacionaments s’emmarca dins del projecte general de l’Anella de Salut, subvencionat pel Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat, que també ha finançat el camí saludable que voreja el riu Tordera resseguint la zona d’horta o el punt de trobada, amb una incipient zona de pícnic, a tocar del mateix aparcament.

Un cop retirades les tanques, ara com ara, només hi ha els cartells que recorden la prohibició de pernoctar en aquest aparcament. Un recordatori per a furgonetes i autocaravanes que aprofiten l’espai per passar-hi la nit, tot i que encara no està permès. La intenció de l’Ajuntament és habilitar una zona per autocaravanes en un dels extrems. La voluntat és trobar una empresa que vulgui la concessió del servei i sigui ella mateixa la que acabi de condicionar l’espai.  

En els propers mesos s’espera construir unes marquesines en els aparcaments del camp de futbol. Seran marquesines amb plaques solars, que permetran alimentar el punt de recàrrega de vehicles elèctrics que es preveu instal·lar en aquesta zona, al mateix temps que donaran servei a les instal·lacions municipals properes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics