El camp de futbol estrena el nou enllumenat que gasta un 60% menys

Compartiu aquesta història

Aquesta passada setmana l’equip de lampisteria de l’Ajuntament de Palafolls ha instal·lat els nous focus del camp municipal de futbol de Palafolls. 

El canvi ha consistit en substituir les 24 llumeneres que hi havia a les 4 grans torres per uns nous elements més eficients i sostenibles.

Els nous llums, que han costat 36.000€, són de tecnologia LED i permeten estalviar un 60% en el consum elèctric. 

Els focus antics consumien 48.000 wats de llum, mentre que els nous, amb major intensitat de llum, consumeixen 18.000 wats quan estan tots funcionant.

A més, aquests nous focus permetran estipular diferents escenaris per tal de regular intensitats o funcionament dispars segons l’ús que es doni a l’equipament.

El mal estat de les antigues llums ja havien provocat algun toc d’atenció per part de la Federació. Els nous focus led milloren les condicions d’il·luminació de l’espai i contribueixen a la reducció del consum elèctric en un espai que s’utilitza especialment en hores de foscor, sobretot pels entrenaments.

El canvi coincideix amb la Marató per l’estalvi energètic que es fa aquest mes de febrer a Palafolls. El camp de futbol no és un dels equipaments focalitzats en aquesta Marató, però el canvi ajuda a conscienciar de la necessitat d’estalvia energia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.