URGENT

Encara hi ha temps per apuntar carrosses i comparses al Carnaval de Palafolls

Compartiu aquesta història

A Palafolls la rua de Carnaval sempre és una setmana després que a la majoria de municipis del nostra voltant. Això facilita la presència de més carrosses i comparses a la rua palafollenca. 

En aquest sentit encara hi ha temps per apuntar-se a participar de l’activitat programada pel dissabte dia 17.

Les carrosses o comparses que vulguin sortir a la rua palafollenca tenen encara 10 dies per apuntar-se. És tan senzill com enviar un correu electrònic. Ho diu el tècnic de cultura de Palafolls Ricard Morales.

Les colles interessades només cal que expliquin el tipus de carrossa o comparsa que volen portar a Palafolls, per tal que l’organització pugui compaginar tota la rua i oferir un bon espectacle el dia 17.

Les inscripcions es poden fer al correu comissiodereisicarnestoltes@hotmail.com abans del proper dimecres dia 14. Les primeres 10 carrosses i comparses tindran una gratificació de 100€ per la seva participació. Les comparses hauran de ser d’almenys 10 persones.

La Rua de Carnaval de Palafolls començarà a quarts de 6 de la tarda des de l’Avinguda Costa Brava i recorrerà uns 700 m pel centre del nostre municipi fins arribar al Fòrum Palatiolo on hi haurà música per a tots els públics i una xocolatada amb xurros.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics