URGENT

Santa Susanna i Malgrat renoven la certificació Biosphere

Compartiu aquesta història

El consorci de Promoció Turística Costa del Maresme va celebrar ahir una nova Jornada de networking per a un Maresme sostenible. Durant aquesta, es van entregar les certificacions Biosphere i dels Punts d’Informació Turística i Malgrat de Mar i Santa Susanna van ser alguns dels municipis guardonats. 

Aquesta entrega de distincions era el preludi a la jornada de networking, una activitat que Carme Ponsa, presidenta del Consorci, ha posat en valor pels beneficis que aporta a la comarca. 

Durant la sessió, han compartit espai de treball membres del sector públic i del privat, des de regidors i tècnics de turisme a representants de museus i empresaris d’allotjaments, restauració i serveis turístics, tots enfocats en la millora de la sostenibilitat a la comarca. 

Precisament, el Maresme compta amb un centenar d’empreses, serveis i destinacions certificades amb el compromís per la sostenibilitat Biosphere. Aquest any, empreses i serveis de Santa Susanna i Malgrat de Mar, entre altres municipis, han tornat a rebre aquesta distinció. A Santa Susanna, alguns dels certificats són l’Atzavara Hotel & Spa, la Masia Can Rosich i la Platja de Llevant.  A Malgrat, en són un exemple, l’AQUA Hotel Silhouette & Spa, el Càmping del Mar, la Destinació Malgrat de Mar i les Oficines de Turisme del municipi. 

A la jornada, també es va fer entrega de les certificacions dels Punts d’Informació Turística. Aquest distintiu acredita empreses i serveis de la comarca com a prescriptors d’informació. Santa Susanna i Malgrat també en van rebre, concretament, l’Oficina de Turisme de Santa Susanna i la Biblioteca la Cooperativa de Malgrat, entre altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics