URGENT

Troben un home mort prop de la plaça de l’àncora de Malgrat 

Compartiu aquesta història

Ahir al matí, unes noies van alertar la Policia Local de Malgrat de Mar que hi havia un home dormint al monument del Caporal Fradera, entre la plaça de l’Àncora i la via del tren. Tal com informa l’emissora municipal i, segons fonts policials, en apropar-s’hi la policia van descobrir que l’home estava mort, tot i que no presentava cap signe de violència. 

De moment, no se saben les causes de la seva mort i haurà de ser l’autòpsia qui ho determini. Segons les informacions publicades, l’home, de 39 anys, tenia antecedents policials per diverses causes. A més, la nit anterior, la policia havia rebut un avís informant que l’home anava sota els efectes de l’alcohol pels voltants de la plaça Marià Cubí.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics