URGENT

La Fira d’Ocupació i Formació de Malgrat de Mar comptarà amb la participació dels serveis d’Ocupació i Emprenedoria comarcals 

Compartiu aquesta història

Per informar sobre l’ampli ventall de possibilitats formatives i ocupacionals, alguns ajuntaments del Maresme celebren anualment jornades i fires d’orientació educativa i professional. Aquest és el cas de Malgrat de Mar qui ha preparat pel proper 7 de març la Fira d’Ocupació i Formació de Malgrat de Mar. 

En aquest sentit, el Consell Comarcal del Maresme i, concretament, el servei d’Ocupació Juvenil i el d’Emporenwedoria, participaran d’aquesta fira per aportar els seus coneixements en ocupació juvenil, orientació educativa i assessorament laboral a persones joves. Tal com indiquen des de l’ens, la intenció principal d’aquesta participació és la prevenció i intervenció en la lluita contra l’abandonament escolar i prematur.

A banda de Malgrat, altres municipis també han preparat les seves pròpies jornades. Ho són, El Masnou (23 de febrer), Premià de Dalt (del 29 de febrer a l’1 de març), i Calella (1 de març). Aquestes jornades es completarà amb el Saló de l’Ensenyament que es durà a terme del 13 al 17 de març a Barcelona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics