URGENT

Gospel Viu tanca el projecte Gospel sense Fronteres 2023 amb un cor format per més de 1.600 persones

Compartiu aquesta història

Fa uns dies, Gospel Viu va celebra un nou concert al Palau de la Música Catalana. Aquest, era l’últim que se celebrava dins l’edició del 2023 del projecte Gospel sense Fronteres que porta la música a nens i nenes d’arreu del món. 

Aquest 2023, Gospel Viu ha col·laborat amb la ONG Active Africa a Malaui i dijous passat van celebrar l’últim concert d’aquesta edició. En ell, tal com indica Moisès Sala, director i productor de Gospel Viu, hi van assistir unes 1400 persones, a banda de 150 persones dalt l’escenari cantant. Part del públic va animar-se a cantar també algunes cançons, així és com el concert va comptar amb un cor de quasi 1600 persones. 

Sala ha destacat aquesta participació. Segons diu, ‘es meravellós’ que el públic recolzi l’agrupació d’aquesta forma.

Aquest 2024 el projecte Gospel sense Fronteres continua. Enguany està dedicat a l’Índia i col·laboraran amb Sonrisas de Bombay. La intenció es continuar portant la seva música arreu del món, és per això que a l’abril uns quants músics es traslladaran a Bombay. De moment, però, aniran preparant els diversos concerts que oferiran arreu del nostre territori al llarg de l’any.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics