URGENT

La Policia Local inicia una campanya de control de velocitat

Compartiu aquesta història

Aquesta setmana, la Policia Local de Palafolls instal·larà diversos radars mòbils en punts concrets del muncipi per controlar la velocitat a la qual circulen els vehicles i sancionar-los en cas que pertoqui. A Palafolls, una de les causes principals d’accidents és la velocitat. És per això que l’objectiu principal d’aquesta nova campanya de seguretat vial és conscienciar els conductors perquè respectin les normes de circulació i la velocitat de cada via. Així ho ha indicat Miguel Ángel Marín, sotsinspector de la Policia Local de Palafolls.

Concretament, es posaran diversos radars en els punts on s’ha detectat que els conductors circulen a velocitats més elevades i que hi ha un major índex d’accidentalitat. Entre aquests es troben la carretera B682 i el Camí de la Ginesta. 

A banda d’aquests punts, també hi ha la possibilitat que s’instal·lin d’altres al centre de Palafolls. I, és que, tal com indiquen des de la policia, tot i haver col·locat elements reguladors de velocitat, encara hi ha vehicles que no respecten les normes. 

A nivell general, dins el casc urbà la velocitat màxima permesa son 30km/h, i a les vies que l’envolten són 50 km/h, llevat d’altres normatives.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics