URGENT

Caçat a 111 km/h al polígon d’en Puigvert

Compartiu aquesta història

Només fa uns dies que la policia local  ha començat la campanya de control de velocitat amb radar i ja està tramitant les primeres sancions. Alguna d’elles és ben alarmant. 

El radar ha caçat a un conductor que duplicava amb escreix la velocitat permesa al camí de Tordera, i més concretament al polígon industrial d’en Puigvert.

En aquest tram, on la velocitat està limitada als 50 km/h, l’home va ser fotografiat a 111 km/h, una velocitat pròpia d’autopista en una via que suporta gran quantitat de trànsit de vehicles pesats.

En les primeres jornades de la campanya ja són prop d’un centenar de sancions les que s’han tramitat per excés de velocitat.

Moltes d’aquestes infraccions de trànsit s’han caçat en aquesta camí de Tordera, que creua el polígon d’en Puigvert, ja que molts conductors aprofiten per apretar l’accelerador, fent cas omís a la senyalització. Un altre dels punts destacats on s’han sancionat més vehicles, és la carretera de Blanes, passada la rotonda de la potabilitzadora, on molts conductors aprofiten per accelerar en un tram que encara està limitat a 50km/h.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics