URGENT

Un Mosso d’Esquadra fora de servei evita un robatori en un domicili de Pineda

Compartiu aquesta història

El passat 21 de febrer, un agent dels Mossos d’Esquadra que es trobava fora de servei, amb l’ajuda d’una patrulla de Seguretat Ciutadana, va aconseguir frustrar un robatori a l’interior d’un edifici i detenir el presumpte lladre.

L’agent va observar com una persona encaputxada sortia amb una televisió sota el braç tapada amb una manta i una motxilla de grans dimensions d’un aparcament comunitari al carrer Roger de Llúria de Pineda de Mar. Va ser llavors quan va identificar-se com a policia i va demanar al sospitós que s’aturés. El presumpte delinqüent va fer cas omís de les seves indicacions i va fugir corrents cap a l’estació de tren. 

Tal com indiquen fonts de Mossos d’Esquadra, l’agent va perseguir i alertar la comissaria del municipi. Durant la persecució, que va ser de gairebé un quilòmetre, el lladre va llançar la televisió i la motxilla. Finalment, una patrulla de Seguretat Ciutadana va intervenir i va poder detenir l’home. Aquest va ser detingut per un delicte de robatori amb força

Els agents van poder recuperar la televisió i es va comprovar que s’havia forçat una de les portes metàl·liques de l’aparcament comunitari que donava accés a un dels domicilis. Tot l’habitatge estava remogut i hi faltava la televisió del menjador. El detingut, de 51 anys, compta amb nombrosos antecedents policials i ja ha passat a disposició judicial als Jutjats d’Arenys de Mar. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics