URGENT

Joan Vila no tanca la porta a cap pacte de governabilitat 

Compartiu aquesta història

El cap de llista del PSC a les passades eleccions municipals, Joan Vila, va ser el convidat ahir del programa Assumptes Interns.

Vila va repassar l’actualitat de la nostra població i, preguntat sobre la possibilitat de buscar encara un pacte de governabilitat, el regidor socialista no tanca la porta a cap possibilitat, inclosa la unió amb ERC  o un pacte a tres.

Joan Vila va explicar els contactes que hi va haver passades les eleccions municipals del maig. En aquest sentit, el cap de llista del PSC assegura que havia d’haver estat ERC, com a guanyador de les eleccions qui hauria d’haver-los trucat per negociar, i que els socialistes van intentar-ho amb PalafollsSom, sense èxit.

Vila explica que estan treballant en projectes i programes per Palafolls, sense definir en quins, amb el que esperen poder arribar a acords amb la resta de partits locals. En aquest sentit espera que ERC estengui la mà a l’oposició a l’hora de trobar consens i acords.

El regidor dels socialistes creu que la nova ordenança sobre l’ús de l’aigua en casos de sequera servirà per fer front a l’episodi de sequera i que ajudarà a penalitzar als qui consumeixin per sobre del màxim permés. La sequera és un dels problemes que Vila detecta al nostre poble, juntament amb la seguretat o la il·luminació, tot i que creu que s’estan solucionant i que no suposen un greu problema pels palafollencs.

El cap de llista del PSC en els passats comicis locals, creu, però, que el consistori hauria de consultar els veïns dels àmbits on pretén instal·lar pipicans o equipaments similars. Creu que si els veïns decideixen que no s’ha d’instal·lar, el consistori hauria de fer marxa enrere amb les seves intencions.

El dirigent del PSC va defensar la bicefàlia actual dins el partit. Assegura que Dolors Agüera, com a portaveu socialista, és la responsable del treball del partit portes endins l’Ajuntament, mentre que ell continua sent el “cap de grup” i encarregat de la política portes en fora.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics