URGENT

La Volta Ciclista passarà de resquillada per Palafolls

Compartiu aquesta història

El proper 19 de març la 103a edició de la Volta Ciclista a Catalunya passarà per Palafolls entre les 12:30h i les 13:30h, aproximadament. Concretament, durant la segona etapa de la volta els ciclistes  resseguiran la N-II des de Mataró fins arribar a la Vall de Camprodon. 

Durant el recorregut passaran pel nostre municipi, és per aquest motiu que el trànsit es veurà afectat a la zona. Concretament, la cursa afectarà les entrades i sortides de Sant Genís, Mas Carbó, Mas Reixach, la doble entrada al Polígon d’en Puigvert per Tordera. Mentre duri el tall a la circulació, la Policia Local informa que estarà prohibida la circulació de vehicles i que no es podrà entrar ni sortir d’aquestes zones.

Tot just ahir es va fer la presentació oficial de l’esdeveniment en què es va informar de la participació de 25 equips diferents i es va presentar el recorregut de l’edició d’aquest any. La Volta estarà formada per 7 etapes diferents. La primera d’elles tindrà sortida i arribada a Sant feliu de Guíxols; la segona resseguirà el tram Mataró-Vallter; les següents Port Ainé-Sant Joan de les Abadesses; Sort-Lleida; Altafulla- Viladecans; Berga-Queralt, i l´última tindrà la sortida i l’arribada a Barcelona. 

Enguany, a banda de la prova masculina, la Volta inclou una prova femenina. Aquesta es disputarà els proper 7 i 9 de juny amb la presència de vint equips internacionals i tindrà tres etapes per a diferents tipus de ciclistes. 

Segons indiquen des de l’organització, La primera etapa serà de 100,7 km amb sortida i arribada des de Manresa. La segona tindrà la muntanya com a protagonista amb un recorregut de 95,7km que anirà des de la Seu d’Urgell fins a La Molina. Finalment, la tercera etapa de la Volta femenina tindrà 119,1km i es disputarà entre Molins de Rei i Barcelona. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics