URGENT

Malgrat commemorarà el 8M durant dues setmanes

Compartiu aquesta història

Malgrat de Mar dona avui el tret de sortida als actes que s’han programat per commemorar el 8M, el Dia Internacional de la Dona. La Regidoria d’Igualtat i LGTBIQ del municipi veí ha preparat un seguit d’activitats que busquen reivindicar i visibilitzar els drets i les llibertats de les dones.  

Enguany, el programa inclou 15 activitats diferents durant 15 dies seguits, entre les quals hi ha cinefòrums, xerrades, caminades, sortides culturals, concerts i tallers, entre altres. La primera de les activitats que s’han preparat és, precisament, un taller sobre sexualitat o vincles sans. El segueixen un altre taller demà dissabte sobre què significa ser dona amb una sessió d’autocures. 

A partir del dia 5 de març, i fins al dia 10, es durà a terme una acció reivindicativa que consistirà en penjar davantals a les peixateries velles amb diversos missatges per reivindicar tasques que s’atribueixen a les dones i que generen desigualtat i discriminació.

El 8 de març és quan se centren la major part dels actes proposats, entre aquests hi ha un pilar per la igualtat, una tabalada, la lectura del manifest i un concert. La resta d’actes s’allargaran fins al 16 de març quan una sortida cultural-històrica serà l’encarregada de tancar el programa d’activitats.

El programa complet amb actes que es duran a terme aquests dies el podeu trobar disponible al web de l’Ajuntament de Malgrat de Mar. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics