URGENT

La pluja no desllueix la Trail Senyor del Castell

Compartiu aquesta història

El Safir Team, l’entitat organitzadora de la sisena edició de la prova, va decidir endarrerir l’inici de la competició per culpa de la pluja. Una pluja que lluny de deslluir la competició la va fer més atractiva i emocionant, ja que gran part del traçat de la prova passava per corriols i camins de sorra.

De fet Lou Vàzquez, membre de l’organització, explica que lluny de ser un handicap, la pluja va ajudar a la cursa a ser més atractiva.

Gran èxit de participació d’aquesta edició en la que es va imposar el mataroní Eric Viera, amb un crono d’una hora i 19 minuts per completar els 17 km i un desnivell positiu de 700m. La primera classificada en categoria femenina ha estat Elena Moya, amb un temps de 1 hora 50 minuts.

Arribada de la Trial. Safir

La prova consta d’una trail de 17km i d’una marxa de 10km que transcorren principalment per corriols i camins, especialment de la falda del Castell de Palafolls, cosa que la fa especialment atractiva. Només un 5% del recorregut és asfalt. Un traçat molt celebrat pels atletes que finalment van prendre la sortida de la Trial Senyor del Castell.

Al final de la cursa, i dins el teatre, es van distingir els primers classificats en categoria masculina i femenina i guardons els participants més joves i de més edat així com als primer classficaits locals.