URGENT

El cotxes mal estacionats tornen a entorpir la neteja viària 

Compartiu aquesta història

Des que l’Ajuntament de Palafolls ha instaurat un sistema de neteja específica en diferents parts del nostre poble, és estrany el dia que no té problemes amb els vehicles estacionats.

El consistori ha implantat un sistema pel qual cada primera setmana de mes es fa una neteja  intensa dels principals carrers del nostre poble. Així cada primer dilluns de mes toca neteja a l’avinguda Costa Brava, el dimarts al carrer Francesc Macià, el primer dimecres al carrer Roig i Jalpí i el primer dijous a Sant Lluís i al camí de Can Baltasar. 

Per poder fer aquesta neteja amb profunditat i rapidesa cal que no hi hagi cap vehicle estacionat a les vies on cal actuar i per això, la Policia local col·loca cartells recordant la prohibició amb uns dies d’antelació. Tot i això, és estrany el dia que la policia no ha d’actuar ja sigui multant els vehicles o fins i tot retirant-los amb grua.

Avui per exemple tocava neteja viària a Sant Lluís i les dues zones on s’hi actua, al carrer Sant Lluís i davant la plaça Joan Huix, a les 8 del matí hi havia encara molts cotxes aparcats, tot i que la prohibició d’estacionar està fixada a les 6 del matí.

De fet avui és la tercera vegada que es fa aquesta neteja al barri de Sant Lluís i la tercera vegada que les màquines han d’entrar més tard per culpa dels vehicles estacionats en aquestes zones.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics