URGENT

Bon Preu-Esclat obrirà un supermercat i una benzinera a Palafolls

Compartiu aquesta història

El ple municipal d’anit va aprovar unes modificacions urbanístiques que ha d’ajudar a reordenar l’espai entre el pipican i les Conquilles, i que han d’ajudar a instal·lar una nova superfície comercial al nostre municipi.

En concret la cadena catalana de supermercats, Bon Preu Esclat, ja ha adquirit uns terrenys en aquest àmbit del nostre municipi en els que pretén instal·lar un nou supermercat i una benzinera Esclatoil.

Amb la instal·lació d’aquesta nova superficie, prop de l’actual supermercat Consum, s’oferirà una major oferta comercial a Palafolls. L’alcalde del nostre municipi, el republicà Francesc Alemany, explica que s’ha intentat treballar amb els responsables del nou  l’establiment per evitar que la nova construcció esdevingui de gran impacte visual i que, en la mesura del possible, es tingui en compte la borsa de treball de Palafolls en la selecció de personal

L’arribada de Bon Preu Esclat a Palafolls està ben vista pels partits de l’oposició que ho veuen com una bona manera de crear oportunitats de treball i d’inversió per Palafolls.

Dolors Agüera del PSC creu és una bona notícia que una empresa com Bon Preu, vulgui instal·lar-se a Palafolls.

La portaveu de Palafolls Som, Mónica Armada, destaca que un nou supermercat al poble ajudarà a evitar desplaçaments per comprar a d’altres localitats veïnes.

Actualment Bon Preu Esclat té supermercats a Tordera, Calella i Lloret, però de benzinera no n’hi ha fins Tossa o Hostalric.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics