URGENT

Palafolls aprova 4.500€ destinats a entitats de solidaritat i cooperació

Compartiu aquesta història

Aquesta setmana la Junta de Govern ha aprovat les subvencions nominatives per a diferents entitats solidaries i de cooperació. En total s’han repartit 4.500€, el que suposa més del doble que l’any passat, quan l’assignació va ser de 2000€ per a solidaritat.

Segons la regidora de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament, Susanna Pla, s’ha fet una aposta decidida per ajudar a les entitats del tercer sector i d’altres que busquen finançament per accions solidàries.

En concret han aconseguit subvenció de l’Ajuntament de Palafolls la Fundació Privada Aspronis, pel projecte de suport i serveis a persones amb discapacitat, l’Associació de voluntaris i amics de l’Hospital Sant Jaume de Calella, l’Associació Forçame, per a l’estudi de l’atròfia muscular espinal i l’associació Solidària Malgrat amb el Sahara, pel projecte de cooperació amb els refugiats saharauis.

Totes les entitats són intermunicipals i actuen en col·laboració amb altres entitats o organismes públics.

Un cop aprovades per l’Ajuntament aquestes subvencions, les entitats ja poden començar a justificar les despeses relacionades amb aquests programes i projectes per rebre l’ajuda del consistori palafollenc.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics