URGENT

Jutgen el professor d’extraescolars de Malgrat acusat d’agredir tres menors d’edat

Compartiu aquesta història

Aquest dimecres, l’Audiència de Barcelona jutjarà el professor d’un centre d’activitats extraescolars de Malgrat de Mar, qui està acusat d’agredir sexualment tres alumnes del centre entre el 2020 i el 2022. 

Segons indiquen fonts de l’Agència Catalana de Notícies, l’home s’hauria guanyat la confiança de les nenes un any abans dels fets a través de missatges i trobades amb elles. 

La majoria van ser a principis de 2022 quan, presumptament, es van produir fins a tres violacions amb penetració. Actualment, la Fiscalia demana per l’acusat penes que sumen fins a 42 anys de presó, a banda d’ordres d’allunyament i la inhabilitació quan sigui lliure. A més, també es fixen indemnitzacions de 50.000, 18.000 i 12.000 euros, respectivament, per a cada víctima. 

Segons el relat de la fiscalia, l’acusat va iniciar una ‘relació d’amistat’ amb les tres noies i els enviava missatges per Whatsapp i Instagram on s’insinuava i explicava les seves preferències sexuals. L’escrit indica que, un cop es va guanyar la confiança de les noies, va proposar trobar-se amb elles amb l’objectiu de tenir relacions sexuals. 

Actualment, el professor es troba en presó provisional des de setembre de 2022 i està acusat de 7 delictes d’agressió sexual.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics