URGENT

Les Ferreries organitza la tradicional Fira de Primavera

Compartiu aquesta història

Com ja és habitual, l’escola Les Ferreries aprofita els dies abans de les vacances de Setmana Santa per obrir les seves portes i celebrar la Fira de Primavera. Aquesta és una fira solidària en què es venen diversos productes elaborats pels alumnes de l’escola. Concretament, es posen a la venda objectes com xapes, atrapasomnis, llibretes, clauers i manualitats diverses. 

Els alumnes de sisè són els encarregats de posar a la venda aquests objectes que s’han estat elaborant durant les últimes setmanes per tal d’oferir els visitants una amplia gama de productes i poder donar els beneficis íntegres que es recaptin a entitats solidaries. 

Ho explica Anna Miranda, cap d’estudis de Les Ferreries.

Tothom interessat en participar de la iniciativa es pot acostar aquesta tarda a partir de les 15:15h al pati de l’escola. Els alumnes, aproximadament, estaran al centre fins a les 16:30h per atendre totes les persones que els visitin.

Aquesta és una iniciativa que ja s’ha consolidat entre les activitats que organitza l’escola. Precisament, l’any 2019, per exemple, es van esgotar tots els productes que es van posar a la venda durant aquella jornada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics