URGENT

El Festival Mar d’Estiu presenta el cartell d’artistes convidats

Compartiu aquesta història

La nova aposta musical dels ajuntaments de Santa Susanna i Pineda de Mar, el Festival Mar d’Estiu, omplirà les nits del 3 al 18 d’agost. La proposta, que és la continuïtat a l’Arts d’Estiu, inclou més de 10 propostes amb concerts per a tothom. 

Concretament, el cartell d’artistes inclou Ojete Calor; Luz Casal; Ara Malikian; God Save The Queen; Mushkaa amb The Tyets; Los Sceretos; Antoñito Molina; Sergio Dalma; Sopa de Cabra; Juan Magán; Malú; Rozalén; i Luz Casal. 

Tal com indiquen des de l’organització, la proposta aposta per la sostenibilitat. És per això, que el festival planteja el seu compromís amb el medi ambient deixant la mínima petjada, amb el reciclatge de residus i el transport ecològic no contaminant com a primera opció, entre altres iniciatives. A més, els concerts tots els concerts acabaran a les 23h amb l’objectiu de conciliar l’oci i el descans dels veïns,a  banda de facilitar la tornada en transport públic. 

Com era habitual en l’anterior format del festival, enguany també es comptarà amb un Village amb actuacions de petit format. En aquest s’han programat propostes 100% catalanes, emergents i amb veu de dona. A banda, també hi haurà gastronomia i productes de KM0. 

Així doncs, a partir del 3 i fins al 18 d’agost, l’espai La Llàntia de Santa Susanna acollirà aquests concerts i d’altres. Pel que fa a les entrades, ja s’han posat a la venda a la seva seu electrònica. Els preus d’aquestes oscil·len entre els 22€ i els 70€, aproximadament. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics