URGENT

L’Ajuntament incorpora 3 treballadors a través d’un pla ocupacional

Compartiu aquesta història

A partir d’avui el consistori incorpora a tres nous treballadors gràcies a un fons de prestació de la Diputació de Barcelona que cada any atorga als municipis de la província. Es tracta d’un ajut econòmic que ve determinat per diferents criteris.

Enguany aquesta prestació és d’uns 45.800€, una xifra lleugerament inferior a la de l’any passat, però que igualment ha permès la contractació de 3 nous treballadors a l’Ajuntament.

En concret s’incorporen dos bidells per a instal·lacions esportives i culturals i un auxiliar administratiu que estarà vinculat a la brigada municipal i a l’àrea de recursos humans del consistori.

Aquestes persones estaran contractades fins a la tardor amb contractes de jornada completa, després de passar un procés selectiu. De fet el consistori palafollenc va promoure la cobertura d’aquestes places a través d’ofertes al Servei d’Ocupació de Catalunya, ja que la prestació que atorga la Diputació és per a la contractació directa de persones en situació d’atur per part de les administracions públiques locals. 

L’Ajuntament de Palafolls cobrirà amb fons propis la resta de despesa derivada de la contractació d’aquestes tres persones.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics