URGENT

L’Ajuntament elimina les neteges mensuals programades en diferents punts del poble

Compartiu aquesta història

Fins ara, la primera setmana de cada mes es feia la neteja viària d’algunes zones de Palafolls per tal d’intensificar el sanejament d’aquests espais. Ara, però, l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palafolls ha decidit modificar el calendari d’aquestes neteges. 

Tal com indiquen des del consistori, s’ha vist que no es necessita una neteja tant intensiva i tant seguida a les zones del municipi on s’estava realitzant. És per aquest motiu que han decidit fer neteges més puntuals, a banda de les que ja es fan normalment dels carrers de Palafolls. 

Així, busquen adequar la neteja dels carrers a la brutícia real que hi hagi en aquests. De moment, llavors, la periodicitat no està establerta sinó que netejaran segons convingui i sempre avisant amb antel·lació per evitar la presència de cotxes estacionats a l’espai a netejar.

Tot i això, des de l’àrea detallen que també es faran campanyes concretes de neteja al municipi. Per exemple, en època de caiguda de fulles seques dels arbres . 

Aquesta modificació evitarà, també, els problemes que s’ha trobat l’empresa de neteja cada vegada que tocava sanejar els carrers de Palafolls. I, és que en molts casos quan arribaven els operaris encara hi havia cotxes aparcats a la zona per on havia de passar la màquina i s’endarreria l’inici de la neteja.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics