URGENT

L’administració electrònica deixarà de funcionar durant el cap de setmana

Compartiu aquesta història

El consorci d’Administració Oberta de Catalunya (OAC) té previst fer tasques de manteniment i millora a la seva plataforma informàtica que és la que es fa servir per fer qualsevol comunicació i tràmits telemàtics amb les administracions com ajuntaments o Generalitat.

Aquestes tasques es faran coincidint amb el cap de setmana. La plataforma deixarà de funcionar demà divendres a la tarda, a partir de les 5 i no estarà del tot operativa de nou fins el proper dilluns a les 7h del matí coincidint amb els dies de menys feina a les administracions.

Això vol dir que durant les tasques de manteniment no es podrà presentar de manera telemàtica ni instàncies, ni factures, ni ofertes per a qualsevol concurs públic ni tampoc al·legacions a projectes o acords de govern.

Tampoc es podrà accedir a les notificacions electròniques ni visualitzar el contingut del taulell d’anuncis de les administracions, inclosa la de l’Ajuntament de Palafolls, ja que el servei de idCat, la plataforma de contractació pública, l’e-notum i l’e-tauler deixaran de funcionar aquests dies. 

Això afecta als còmputs de terminis legals per a qualsevol tràmit en marxa. Per exemple, els terminis de presentació de sol·licituds o al·legacions en vigor aquests dies d’aturada del servei de l’ Administració Oberta de Catalunya, s’hauran de veure ampliats per garantir el període legal marcat.

El consorci fa un canvi d’infraestructura per una de més potent, flexible, escalable i segura,  que pugui fer front al creixement de tràmits gestionats en línia per part dels ciutadans que augmenta en més d’un 10% cada any.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics