URGENT

Sis restauradors sol·liciten estar presents al Village del FEM

Compartiu aquesta història

A finals de juny arriba la quarta edició del FEM Palafolls, el festival de promoció del comerç i l’activitat econòmica de Palafolls. A banda de les activitats preparades, un dels vèrtex del FEM és el Village, l’espai de restauració a tocar de la zona de concerts.

Fa unes setmanes l’Ajuntament va obrir el procés per demanar una caseta per a participar d’aquest espai del FEM. Ja tancat el termini de presentació de sol·licituds, el consistori confirma que hi ha 6 restauradors interessats en tenir una caseta. Aquesta xifra coincideix, precisament, amb el nombre de casetes que s’ofertaven. Ho ha detallat Sílvia González, tècnica de Promoció Econòmica a Palafolls. 

Pel que fa als restauradors que està previst que hi participin, alguns d’ells repeteixen, tot i que d’altres s’estrenen al Village del FEM. La tècnica no ha pogut desvetllar més detalls, tot i això, avança que tots són del municipi, per tant es veuran cares conegudes durant els dies del festival. 

Ara, el següent pas és avaluar que cada oferta compleixi tots els requisits establerts. Si és així, el FEM comptarà amb les sis casetes ofertades el proper juny. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics