URGENT

Taller d’auto coneixença i amor propi per a joves

Compartiu aquesta història

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Palafolls s’ha fet ressò del nou taller per a joves que organitza la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil. Aquest està dirigit als joves d’entre 12 i 15 anys i busca potenciar l’autoconeixement dels joves i la connexió amb ells mateixos per tal que augmenti el seu amor propi.

Marta Martí, dinamitzadora de Can Batlle, detalla que aquesta és una assignatura que motls adults encara tenen pendent. És per això que volen que els joves es coneguin bé i s’estimin més. 

Aquest taller és online i hi ha dues formes de participar. Una d’elles es inscrivint-se des del codi QR que trobareu a la cartelleria i fent el taller des de casa. L’altra, és inscrivint-se igualment, però assistint a Can Batlle on es projectarà el taller per fer-lo conjuntament amb els assistents.

El taller es durà a terme el proper dimarts 9 d’abril. Tots els joves interessats poden trobar el codi per apuntar-se a les xarxes socials de Can Batlle i a les de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics