URGENT

El Club de Bàsquet Palafolls organitza unes jornades interescolars pels infants de Palafolls

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge, el Club de Bàsquet Palafolls ha organitzat una nova activitat per tal d’animar als infants del municipi a practicar aquest esport. Concretament, es tracta d’unes jornades interescolars en que els alumnes de Les Ferreries i Mas Prats que vulguin es poden acostar a les instal·lacions del club i jugar diversos partits i un torneig entre ells. 

D’aquesta manera, tal com indica Aitor Morillas, coordinador de formació del club, volen animar als nens i nenes de Palafolls a unir-se al Club de Bàsquet Palafolls. 

Tot i que és una jornada interescolar, Morillas afegeix que també es poden unir altres infants que no estudien a les escoles de Palafolls, ja que la intenció és apropar aquest esport a tothom qui estigui interessat. 

La cita és aquest diumenge a partir de les 9h fins a les 13.30h a les instal·lacions del Club de Bàsquet Palafolls. Tots els infants interessats només cal que s’acostin a l’equipament a l’hora acordada. A banda d’aquesta activitats, des del club segueixen animant a provar aquest esport a totes aquelles nenes i noies que els cridi l’atenció el bàsquet. I, és que, des del club volen impulsar i potenciar diversos equips femenins.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics