URGENT

La festa dels Empestat de Malgrat se celebrarà el 27 de juliol

Compartiu aquesta història

Com ja és tradició, enguany hi haurà una nova edició de la festa dels Empestats a Malgrat de Mar. Fins ahir no se sabia la data en què es realitzaria. Ara, però, l’organització ja ha confirmat que els Empestats es faran el proper 27 de juliol

Aquesta ja és la 13a edició d’aquesta representació teatral de la història de Malgrat de Mar durant la pandèmia de la pesta bubònica. Concretament, els actors i actrius expliquen de forma teatralitzada la història d’aquesta pandèmia a Malgrat i com van invocar l’ajuda de Sant Roc per deslliurar-los d’aquest mal contagiós. 

Per veure aquest espectacle, s’organitzen diversos grups, i se segueix un recorregut pels espais més emblemàtics del municipi, on s’hi treballa per decorar la zona i recrear un ambient propi i idoni de l’època.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics