URGENT

Palafolls celebrarà Sant Jordi amb una jornada plena d’activitats

Compartiu aquesta història

Aquest proper 23 d’abril, Sant Jordi, la princesa i el drac tornen a Palafolls. Des de l’Ajuntament, amb col·laboració amb diverses entitats del municipi, s’ha preparat tota una jornada plena d’activitats i actes per tal de gaudir de la tradicional diada. 

Concretament, al matí i a la tarda hi haurà la fira de roses i llibres al Fòrum Palatiolo. Per complementar-la, s’habilitarà un espai de lectura en veu alta per tothom qui hi vulgui participar. Al migdia, a partir de les 12h, hi haurà música en directe a càrrec dels combos de l’Escola de Música. Així ho ha avançat Susanna Pla, regidora de Cultura a l’Ajuntament de Palafolls.

A la tarda, continuarà la fira de roses i llibres i els espais de lectura. La música no s’aturarà i, és que, el Teatre acollirà una mostra de Sant Jordi en què es barrejaran música, dansa i poesia. A més, a partir de les 18h, un cop els infants ja hagin sortit de l’escola, es farà un especial ‘Hora del Conte’ a la Biblioteca Enric Miralles

Un any més, la diada de Sant Jordi serà una celebració transversal a Palafolls. I, és que, a banda de l’Ajuntament i les seves respectives àrees, són diverses les entitats que hi participen. Per exemple, l’Escola de Música i Dansa, la Biblioteca Enric Miralles i Ràdio Palafolls, que ha preparat una programació especial per aquest dia. 

Precisament, la regidora ha detallat la importància d’aquesta col·laboració entre els diversos agents implicats per tal de fer de Sant Jordi una festa ben lluïda al nostre municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics