URGENT

El MalgrArt inclourà 27 propostes per celebrar Sant Jordi

Compartiu aquesta història

La Regidoria de Cultura ha presentat ja el programa d’activitats del MalgrArt, la mostra d’art que aprofita Sant Jordi per promoure la cultura al carrer com a espai de gestió cultural i participació de la ciutadania. Tal com detalla la regidora de Cultura de Malgrat de Mar, Lourdes Borrell, aquesta és una oportunitat perquè les entitats del municipi es donin a conèixer i mostrin què fan.

Com és habitual, el programa inclou una àmplia ofert de dansa, teatre, música i pintura, a banda de tallers i contes per infants, poesia i cant coral, entre altres. A més, també hi haurà diverses exposicions que es podran visitar durant el MalgrArt.

Les activitats del MalgrArt comencen el proper 22 d’abril amb un taller infantil de Sant Jordi i s’allargarà fins al dia 29 amb una exhibició de dansa dels alumnes de l’Escola de Dansamar. 

Aprofitant la celebració del MalgrArt, la regidoria de Cultura lliurarà els premis literaris del 5è Concurs de Microrelats i 3r Concurs de relats breus per a persones amb discapacitat intel·lectual. El lliurament es farà el proper 25 d’abril a les 18h a la Sala Joaquim Garriga de l’Arxiu Municipal. 

La programació sencera amb els actes i els respectius horaris la podreu trobar al web de l’Ajuntament de Malgrat de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics