Palafolls s’adherirà al servei ATENPRO per ajudar dones víctimes de violència masclista

Compartiu aquesta història

Aquest dijous, entre els temes que es tractaran al ple ordinari del mes d’abril a l’Ajuntament de Palafolls, la violència masclista serà un dels destacats.

El plenari votarà l’adhesió del Consell Comarcal al servei ATENPRO de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies. Aquest és un servei telefònic d’atenció i protecció immediata per a les víctimes de violència contra les dones. Està disponible les 24 hores del dia durant tot l’any. 

Aquest servei utilitza les tecnologies de la comunicació telefònica i la telelocalització perquè les dones puguin estar en contacte en qualsevol moment amb un centre que compti amb professionals específics que les atenguin en totes les seves necessitats. N’ha donat més detalls Marta Alabart, regidora d’Igualtat a l’Ajuntament de Palafolls.

Aquest és un servei que s’ofereix des del Consell Comarcal del Maresme a municipis de menys de 10.000 habitants. En el ca de l’Ajuntament de Palafolls s’ha considerat important adherir-se per tal d’ajudar totes aquelles dones de la nostra població que ho necessiten. Alabart detalla que, d’aquesta forma, es vol donar una eina més perquè es puguin defensar i sentir-se segures. 

D’altra banda, l’ordre del dia contempla d’adhesió al ‘Protocol Comarcal per l’abordatge de la Violència Masclista del Consell Comarcal del Maresme. Aquest és un document compartit i consensuat que ha de permetre al Maresme avançar cap a l’eradicació de la violència masclista a la comarca.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.