URGENT

El Casal d’Homes presenta ‘Escrits d’un Poble’ 

Compartiu aquesta història

Per tercer any consecutiu, el Casal d’Homes de Palafolls ha preparat aquest la publicació d’un nou llibre per Sant Jordi. Aquest recull els escrits de 32 palafollencs i alguns escriptors de renom que hi han volgut participar. Aquesta és una iniciativa que busca donar veu als palafollencs que vulguin donar a conèixer els seus escrits, però que no tinguin la possibilitat de fer-ho. Així ho ha detallat David Alenyà, membre de l’entitat. 

La presentació del llibre es durà a terme demà a partir de les 19:30h al Casal de la Dona de Palafolls i comptarà amb alguns dels autors que explicaran els seus escrits. 

Tothom interessat en comprar el llibre, el pot trobar a la papereria Colors, a la Pastisseria Sant Jordi, a la parada de l’AMPA Font del Ferro per Sant Jordi, per mail a casalhomesdepalafolls@gmail.com, o per whatsapp al 699.401.675.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics