URGENT

Malgrat s’ho repensa i obrirà la piscina municipal a l’estiu

Compartiu aquesta història

Tot i que fa unes setmanes es va anunciar des del govern malgratenc que la piscina romandria tancada durant l’estiu a causa de l’excepcionalitat per sequera, finalment l’equipament obrirà durant la temporada estiuenca.

I, és que, ahir al migdia la Generalitat de Catalunya va anunciar que les piscines censades com a refugi climàtic podran reomplir-se en les quantitats indispensables que puguin garantir la qualitat santiaria de l’aigua, sempre i quan s’apliquin mesures d’estalvi adicionals que compensin la despesa d’aigua. 

Tal com detallen des de l’ajuntament veí, la piscina municipal de Malgrat de Mar és un dels 27 refugis climàtics de la xarxa d’espais bioclimàtics de Malgrat de Mar que es van aprovar en la sessió plenària del mes de febrer.  Ara, però, per poder omplir-la, haurà de censar-la oficialment com a refugi climàtic, tal com mana el govern de la Generalitat. 

Precisament, els últims dies l’Ajuntament ha enllestit els treballs per naturalitzar l’aigua de les dues piscines municipals amb plantes. A més, l’alcaldessa, Sònia Viñolas, ha encarregat una valoració dels treballs necessaris que cal fer abans d’obrir la piscina, ja que alguns rajols del vas estan trencats i en mal estat i s’han de substituir. Segons les previsions del consistori malgratenc, es preveu que la piscina pugui obrir al juny. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics