URGENT

13 grups demanen participar del Concurs Mosca

Compartiu aquesta història

Aquest dijous ha acabat el termini de presentació de sol·licituds per poder participar en la setena edició del concurs Mosca, on es donen cita els grups locals i joves per donar-se a conèixer i aconseguir plaça per actuar a la Festa Major.

Aquest el premi del concurs; aconseguir el passaport per actuar com a teloners als concerts de les Barraques de la Festa Major del setembre.

Dels 13 grups que ho han demanat, només en poden actuar 10, ja que és la capacitat màxima del certamen. Els altres tres quedaran en llista d’espera com a reserves per poder suplir qualsevol incidència. Ho explica Albert Muñoz, tècnic de joventut de Palafolls.

Els 10 grups que finalment participaran al concurs actuaran al concert del Mosca el proper 4 de maig. Un jurat i una votació popular triaran els guanyadors del concurs i, per tant, tindran l’oportunitat de tocar com a teloners dels grups de l’AlterFesta a la propera Festa Major de Palafolls.

Muñoz destaca la gran varietat d’estils dels sol·licitants. Tot i que la majoria de grups presenten propostes de rap i hip hop.

Apuntar-se al concurs és gratuït i per triar els 10 grups que finalment actuaran es prioritzaran aquells que almenys el 25% dels seus membres siguin de Palafolls, menors de 35 anys, i que presentin propostes originals i noves.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics