URGENT

Ràdio Palafolls nomena el seu estudi principal amb el nom de Maria Sabatera

Compartiu aquesta història

Des d’aquesta setmana el locutori principal de la nostra emissora, on es fan gran part de les entrevistes, s’anomena Maria Sabatera en record de qui va ser una de les grans presentadores i impulsores de Ràdio Palafolls.

Amb aquest gest, l’emissora vol agrair la feina que durant molts anys va fer la Maria Fenoll per Ràdio Palafolls. No solament com a locutora, on va presentar durant molts anys el programa sardanístic El Despertar de Palafolls, sinó que també va ser l’encarregada de gestionar les claus dels estudis, quan estaven a la plaça Major i quan la ràdio era voluntària.

La Maria ha estat una peça clau per tal que avui hi hagi ràdio local al nostre municipi, tal i com va destacar el director de l’emissora, Marc Ferri, dissabte en la 9a edició de l’Aplec Sardanístic de la Maria Sabatera.

El de dissabte va ser el primer Aplec sense la Maria i es va convertir en un acte de record i d’homenatge a la persona que més ha fet per la sardana al nostre poble.

Ràdio Palafolls va aprofitar la trobada per fer un programa especial en el que es va recordar la Maria amb persones que la van conèixer; des d’antics directius de la nostra emissora, companys d’altres ràdios properes, oients del Despertar de Palafolls o el director de la cobla.

L’Aplec de dissabte es va allargar de quarts d’11 i fins passades les dues del migdia amb bona assistència de públic, especialment cap al migdia. A banda de la cobla de Palafolls, també hi van participar la cobla Principal de Banyoles i la Banda de l’Escola de Música de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics