URGENT

L’exposició itinerant d’Agbar ‘Operació aigua’ aterra a Palafolls

Compartiu aquesta història

Des de demà i fins al proper 23 de maig, la Plaça del Fòrum Palatiolo serà l’espai que acull l’exposició ‘Operació aigua’ d’Agbar. Aquesta és una exposició itinerant que se centra en la situació actual de l’aigua, els usos que en fem i l’impacte que tenen en el medi ambient i forma part d’una nova campanya de sensibilització que tot just inicia l’Ajuntament. N’ha donat més detalls l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany. 

Els cubs inclouen informació sobre ‘Com contaminem l’aigua?’; ‘Com s’embruta l’aigua?’, ‘Aigua per tothom?’ i ‘Quanta aigua consumeixes?’

En les properes setmanes, a més, el consistori repartirà dos airejadors per habitatge. L’objectiu d’aquesta acció és reduir en un 50% la despesa que fan les llars. 

Altres accions que es duran a terme durant la campanya és la publicació d’un díptic personalitzat amb els consums diaris dels palafollencs i consells per continuar estalviant aigua. A més, també s’ha previst fer activitats conjuntes amb les escoles de Palafolls i l’Institut per tal d’explicar el cicle de l’aigua als alumnes del municipi i que coneguin d’on ve l’aigua que consumim al poble, quins punts de captació hi ha, i si aquesta aigua és bona pel consum domèstic, entre atres. 

Durant tot el mes d’abril, la intenció de l’Ajuntament de Palafolls és continuar sensibilitzant la ciutadania sobre la sequera i com pal·liar els seus efectes. Precisament, aquestes accions coincideixen amb l’entrada en vigència de l’ordenança de sequera aquest mes de maig.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics