URGENT

Tres palafollencs es proclamen campions d’Espanya en futbol sala

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana, la Selecció Catalana està d’enhorabona i, també, el Club de Futbol Sala Sant Lluís. I, és que, tres dels seus jugadors han participat al Campionat d’Espanya de Futbol Sala en què han guanyat. 

Aquest va començar dimecres amb la fase de grups de 3 partits fins divendres. Dissabte i diumenge es van jugar la semifinal i la final respectivament. La competició es va dur a terme a Múrcia i Catalunya va ser una de les guanyadores en dues de les categories. D’una banda, la Selecció Catalana sub 14 masculina de futbol sala, amb els palafollencs Iker Ruiz i Izan Calvo dins l’equip, es va proclamar campiona d’Espanya després de guanyar 7 a 1 davant Andalusia. 

D’altra banda, la Selecció Catalana sub 12 masculina de futbol sala també s’ha proclamat campiona d’Espanya en la seva categoria en un partit contra l’Andalusia on Catalunya va guanyar 1-0. A l’equip també hi ha un palafollenc, el Marçal Lanzas del Club de Futbol Sala San Luís. 

En el cas del Club de Bàsquet Palafolls, el Sots 21 Masculí va enfrontar-se al Llavaneres. El partit va finalitzar amb un 69-40 a favor dels de Llavaneres. En el cas del Sènior A Masculí, els palafollencs van vèncer els del CE Palamós- Sènior Sharks per tres punts (52-49).

En futbol, el l’equip de quarta catalana del Club Deportivo Palafolls es va traslladar fins al camp del Riudarenes 2005 on va empatar (1-1). Qui no va tenir tanta sort va ser l’infantil de segona divisió que va perdre per un gol contra l’Hostalric (2-1).

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics