URGENT

Cinemart rodarà el Baró de Montpalau en diverses localitzacions de l’Alt Maresme

Compartiu aquesta història

L’associació pinedenca Cinemart ha iniciat aquests dies el rodatge de la seva nova producció. Concretament, s’està gravant el migmetratge que s’estrenarà aquest setembre durant la inauguració del X Festival internacional de Curtmetratges de Pineda de Mar. 

Com cada any, aquesta producció es basa en un personatge històric de la ciutat. Enguany, el film fa referència al Castell de Montpalau. La història narrarà les aventures d’un cavaller que torna per recuperar les seves terres i el castell de la seva família. 

El castell de Montpalau, documentat des de mitjan segle XI, es troba al cim del turó Montpalau. Actualment, només queden alguns dels murs de la fortalesa medieval, a banda de les restes d’un segon recinte més modern del segle XV. 

Aquests dies han començat els rodatges al Castell de Santa Florentina de Canet de Mar i es preveu que també es facin a Tordera, Santa Susanna, Pineda, Canet i Hostalric.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics