URGENT

S’inicien les obres per desmantellar l’àrea de peatge a Santa Susanna

Compartiu aquesta història

El Departament de Territori ha iniciat les obres per a completar el desmantellament de les antigues àrees de peatge de la C-32 nord a la nostra comarca, entre ells el de Santa Susanna, i de la C-33, al Vallès Oriental. 

Aquestes obres donen continuïtat a l’actuació que es va executar fa uns mesos als carrils centrals arran de la finalització de les concessions d’aquestes dues autopistes. 

Les obres, tot just han començat a la zona de l’antic peatge de Santa Susanna i consisteixen en el desmantellament de les marquesines i altres elements de les àrees de peatge que encara hi ha a la C-32 nord i la C-33, tant al tronc com als laterals, i la restitució de la vialitat necessària, en ambdós sentits de la circulació.

L’actuació inclou l’enderroc de totes les illetes que conformen els passos o vies de peatge, així com les barreres de seguretat, cabines de peatge i els equipaments i instal·lacions existents. També, s’adequaran i pavimentaran les noves calçades que s’han projectat, s’adaptaran els elements de drenatge i s’hi col·locarà la senyalització, abalisament i barreres de seguretat.

A banda aquestes obres, estan en fase d’adjudicació els treballs per implantar un parc solar a l’espai alliberat a l’antic peatge de Santa Susanna, amb un import de licitació de 3 MEUR. Aquests, s’inclouen dins del Programa d’autogeneració i sobirania energètica en la xarxa viària de la Generalitat, començaran a principis d’aquest estiu i tindran una durada de sis mesos.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics