URGENT

Divendres es presenta el quart número de Vilelles

Compartiu aquesta història

Aquest divendres a la tarda es presentarà el nou número de la Revista Vilelles de patrimoni local. La presentació d’aquest número es farà a la Biblioteca Enric Miralles, ja que el Castell, on habitualment es feia sempre la presentació de la revista, està actualment tancat per obres.

Com és habitual, en aquest quart número la revista inclou articles que aprofundeixen en figures històriques del nostre poble. En aquest número es parlarà d’Antònia Navés, la mestra de l’escola de Palafolls als anys 30 o de Manuel Pla, el darrer alcalde de la 2a República o sobre la Balbina Pi, una anarcosindicalista que es va amagar en un mas de Palafolls abans d’exiliar-se a França un cop acabada la guerra. Ho explica Fèlix Bota, arxiver municipal i coordinador de la revista Vilelles.

En aquesta quarta edició de Vilelles, de la que es farà una tirada d’uns 500 exemplars, també es parlarà del mas Burch, (a la Ciutadella) o dels treballs de recerca presentats al concurs de l’any passat.

La revista es podrà aconseguir el mateix divendres a la biblioteca i a partir de la setmana que ve es podrà recollir a l’Ajuntament.

Després de la presentació a la Biblioteca es farà un petit refrigeri que, enguany, s’ha volgut lligar amb els productes de quilòmetre zero de la zona agrària de la Baixa Tordera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics