URGENT

El Fòrum Palatiolo s’omple de roses i llibres

Compartiu aquesta història

Aquest matí, la Plaça del Fòrum Palatiolo ha estat l’epicentre de les activitats preparades per Sant Jordi. Des de primera hora del matí algunes entitats i partits polítics han instal·lat les seves respectives parades de roses i llibres per celebrar la diada, juntament amb tots els palafollencs que s’han acostat i que s’acostaran al llarg de la jornada. 

Tot i el fred del matí, el ritme de visitants ha estat bo, com explica Angela Martínez, de l’AMPA de la Font del Ferro de Palafolls.

A les parades es podien aconseguir dos dels llibres locals: l’editat pel Casal d’Homes de Palafolls i el que ha fet la Montserrat Ribas, que ha estat tot el matí venent el seu llibre poètic.

A banda de les parades, en aquest emplaçament s’ha escoltat també el concert dels combos de l’Escola de Música.  A la tarda, al teatre municipal es farà un espectacle de dansa i música dels alumnes de l’Escola de Música i Dansa de Palafolls. 

També a la tarda la biblioteca farà lectura en veu alta de versos de l’escriptor valencià Vicent Andrés Estellés, i una hora del conte especial per a infants majors de 4 anys titulada ‘Sant Jordi, la rosa i el drac’.

Ràdio Palafolls també està present aquesta diada. I, és que l’emissora ha instal·lat la seva unitat mòbil a la plaça del Fòrum Palatiolo, des d’on  ha fet connexions durant tot el matí i ha resolt el concurs de l’ACEP per triar el millor aparador de Sant Jordi. El concurs ha anat molt bé amb la participació de 2700 persones. Finalment el millor aparador de Sant Jordi ha estat el d’El Cafè de Palafolls. Anna Tortosa és la presidenta de l’ACEP.

Però la celebració de Sant Jordi no finalitza aquí, durant tota la setmana podreu escoltar de la mà d’aquesta emissora les càpsules que han elaborat especialment per Sant Jordi els alumnes dels centres educatius de Palafolls amb contes endevinalles i curiositats diverses.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics