URGENT

Es busquen famílies per acollir infants saharauís aquest estiu

Compartiu aquesta història

Un any més l’entitat Malgrat amb el Sahara inicia el projecte Vacances en Pau que cada estiu porta a la nostra zona infants sahrauís que durant la resta de l’any viuen als Campaments de Refugiats de Tinduf, a Algèria.

L’objectiu del programa Vacances en Pau és que els infants puguin gaudir dels mesos de juliol i agost a casa nostra amb diferents activitats lúdiques al costat d’altres nens i nenes i, així, poder fugir dels camps de refugiats a l’estiu, quan les temperatures arriben a enfilar-se per sobre els 40 graus.

A part de l’atenció afectiva rebuda per part de la família d’acollida, els infants passen diferents proves i revisions mèdiques bàsiques, molt difícils de fer als camps de refugiats.

Aquest estiu es torna a posar en marxa aquest projecte que l’any passat va dur a 270 infants des d’Algèria fins a Catalunya per passar l’estiu a casa nostra. A Malgrat i a Santa Susanna hi va haver famílies acollidores, però a Palafolls fa temps que no hi ha famílies que participin al projecte.

El projecte ‘Vacances en Pau’ està obert a noves famílies que vulguin participar-hi, i que poden contactar amb l’adreça de correu electrònic asms@malgratambelsahara.cat o bé amb els telèfons 666 568 222 o 667 618 364.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics