URGENT

L’esport palafollenc s’adherirà al Pla de prevenció i detecció de situacions de risc en l’esport

Compartiu aquesta història

Aquest és un pla que impulsen els Mossos d’Esquadra amb la voluntat de garantir espais segurs dins el mon de l’esport, en aquest cas, Palafollenc. La intenció, tal com indiquen des de l’ajuntament, és donar eines i acompanyar els implicats quan succeeix algun fet greu relacionat amb la violència dins el mon de l’esport, ja sigui una baralla o també les possibles microviolències que es donen en aquest àmbit. N’ha donat més detalls Marta Alabart, regidora d’Esports a l’Ajuntament de Palafolls.

De moment, només s’ha presentat aquest pla. Ara, però, la intenció és trobar una data en què es puguin trobar tots els agents implicats, explicar-ho i adherir-se al protocol. Tot i això, des de l’àrea indiquen que començaran a treballar ja per adequar el protocol a cada equipament i esport palafollenc segons les seves particularitats.

La intenció és tenir el protocol enllestit de cara al següent Consell Municipal d’Esports i, d’aquesta manera, comptar amb ell quan abans millor de cara a les noves competicions esportives de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics