URGENT

Palafolls dona el tret de sortida al curs de Whatsapp per persones grans amb places exhaurides

Compartiu aquesta història

L’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls ha iniciat aquest matí un nou taller. Concretament, es tracta d’una formació sobre els usos de Whatsapp.

Aquesta està dirigida a persones grans que no tinguin coneixements sobre l’ús d’aquesta aplicació o que vulguin perfeccionar les seves habilitats amb Whatsapp. La intenció és ensenyar quina és la forma més àgil i segura d’utilitzar aquesta aplicació de missatgeria instantània tant present al nostre dia a dia. 

Els curs preveia una dotzena de places i totes elles s’han esgotat. Així, aquest matí 12 palafollencs han iniciat la seva formació sobre Whatsapp. El curs està previst que es dugui a terme cada dijous de 10h a 12h des d’avui 2 de maig i fins al proper 23 de maig.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics