URGENT

Valentí Agustí presenta el seu llibre autobiogràfic a la Biblioteca de Palafolls

Compartiu aquesta història

L’exmetge i exalcalde de Palafolls Valentí Agustí, presenta demà divendres al vespre el seu nou llibre. Porta per títol ‘Los años ácidos’ i és una obra autobiogràfica en què explica alguns dels seus records després d’acabar la carrera de medicina. 

Tot i que aquest no és un llibre sobre política, Valentí Agustí detalla que la política està present dins l’obra, i és que, se centra en una època molt característica de la seva vida i de la història d’Espanya. Concretament, en el final de la dictadura i l’assassinat de Carrero Blanco i tot el que va comportar aquest succés. 

La presentació del llibre es durà a terme demà a la tarda a les 18:30h a la Biblioteca Enric Miralles de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics