URGENT

La Biblioteca obrirà a les nits per facilitar l’estudi abans de la Selectivitat

Compartiu aquesta història

La Biblioteca Enric Miralles amplia la seva oferta horària aquest mes de maig per a dotar els estudiants de Palafolls d’un espai on poder estudiar als vespres. 

Amb la Selectivitat i els exàmens finals a les portes, la biblioteca de Palafolls obrirà les nits de dilluns a divendres per a que els palafollencs puguin estudiar al vespre sense distraccions. Concretament, a partir del 13 de maig i fins al 5 de juny, la biblioteca obrirà des de les 20h fins a les 22h.

Segons la regidora d’educació, Susanna Pla, es tracta d’una prova pilot que es fa coincidint amb la prèvia dels exàmens de selectivitat.

Les persones que hi assisteixin han de ser majors de 16 anys i comptaran amb connexió gratuïta a internet, i accés als endolls de la biblioteca. Des de la Biblioteca recorden que no es podrà menjar ni beure durant la seva estada a l’equipament i que caldrà guardar silenci per no molestar als altres. 

Tot i que es preveu que els alumnes de batxillerat siguin els més interessats en aquestes aules d’estudi, la regidora explica que qualsevol estudiant podrà fer ús d’aquestes sales en dies que estigui en marxa.

A banda d’aquesta ampliació horària, la biblioteca ofereix la possibilitat de reservar la sala Miralles per treballar en grup. En aquest cas, cal reservar-la prèviament al taulell, en l’horari habitual d’obertura de l’equipament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics