URGENT

S’obre el període de preinscripcions a la Llar d’Infants municipal

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls ha publicat les últimes hores la confirmació de les places i el control econòmic favorable dels alumnes que podran continuar a la Lar d’infants el proper curs.

En total, 52 alumnes d’entre 0 i 2 anys tenen la seva plaça confirmada pel curs 2024-2025. Les seves famílies, a partir de demà poden dur a terme el procés de preinscripció. El termini s’obre aquest 8 de maig i s’allargarà fins al dia 21 de maig. 

El tràmit, tal com indiquen des del consistori, es pot fer de manera presencial a l’Ajuntament de Palafolls, demanant cita prèvia a través del portal habilitat; o sinó de forma telemàtica a través de la Seu Electrònica. 

Pel que fa al calendari que segueix a aquesta tramitació, es publicarà el llistat de sol·licutds el dia 31 de maig. A partir de llavors, es podran presentar reclamacions del 3 al 7 de juny. Un cop presentades les reclamacions pertinents, es farà el sorteig del número de desempats i no serà fins al 17 de juny que es farà la publicació oficial de la llista de sol·licituds. A partir del 17 de juny i fins al 25 de juny, les famílies podran matricular els infants.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics