URGENT

Organitzen una passejada pel Castell i la baga de Palafolls

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge, l’Escola de Natura del Corredor, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palafolls, han organitzat una passejada pel castell de Palafolls i per la baga, la zona nord del castell on es troba una gran diversitat de flora a causa de les particularitats de la zona. 

La ruta tindrà un recorregut de 3km i es preveu que duri, aproximadament, 3 hores. Els participants es trobaran a les 10h a l’Ajuntament de Palafolls. Un cop tothom estigui al lloc, es desplaçaran en vehicles particulars fins davant el restaurant de la urbanització Mas Carbó. Aquest serà el punt d’inici de la ruta que anirà de Mas Carbó fins al Castell i el Molí d’en Puigvert per a retornar a Mas Carbó. 

Tal com detallen des de l’organització, és estrany trobar un territori que expliqui tant en un espai i un temps tan breus com la zona del Castell de Palafolls. Entre els elements d’aquesta zona destaquen el castell, l’esquei, la baga, el rec, el molí, la flora i la gent. Per participar de l’activitat, demanen que els assistents portin calçat còmode per caminar i una cantimplora amb aigua. A més, cal inscriure’s prèviament. Qui vulgui, pot fer ho al telèfon 937.955.405 de l’Escola de Natura del Corredor o per correu electrònic a l’adreça enc@pangea.org.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics